
Glitra
Til julefreden og kveldane før
Smakar godt i lag med grevinner, hovmeistrar og resten av slekta. Eller til salt lam og sprø svor.
Glitra er en klar og lys strågul, musserende sider. Den har lett og søtlig aroma av modne epler, fersken og fruktkaramell.
Eple: Summerred, Gravenstein og Rosett
Volum: 0,75 L
Alkohol: 7,7% VOL.
Syre: 7,12 g/l
Sukker 26,3 g/l

Flørt
Til augeblikka du ikkje gløymer
Smakar godt aleine, eller i lag med noko herleg. Som krema pasta eller fersk ost.
Flørt er ein djuprosa, musserande sider. Han er halvtørr og har dempa duft av friske epler, morellar og kvite blomar. Flørt er frisk og leskande på smak, og smakar av modne epler og søte morellar, med eit hint av mandler og ferske fiken.
Eple: Rubinstep og 10% morellar
Volum: 0,75 L
Alkohol: 8%
Syre: 5,85 g/l
Sukker: 9,8 g/l

Huldra
Smakar godt i lag med bergtekne menn. Eller fisk og sjømat.
Huldra er klar, lysegul og musserande – med lukt av syrlege eple, kvite blomar og urter, og er syrleg og frisk i smaken.
Eple: Aroma, Karin Schneider og Ellis bitter.
Volum: 0,75 L
Alkohol 7,2 % VOL.
Syre: 7,2 g/l
Sukker 15 g/l

Odel
Smakar best til kvardags og fest. Eller til sjømat.
Odel er klar, lysegul og musserande – med lukt av syrlege eple, kvite blomar, grøne urter og grapefruktskal, med ei aning bitterheit og smak av både syrlege og modne eple.
Eple: Karen Schneider og Rubinstep. Og humle.
Volum: 0,75 L
Alkohol 8 % VOL.
Syre: 7,68 g/l
Sukker 27,64 g/l

Skoiar
Smakar best i lag med lystige landkrabbar. Eller til skalldyr.
Skoiar er klar, lysegul og musserande – med lukt av friske eple, kvite blomar og pærer, og med fruktig, lettare syrleg smak av friske eple og floral ettersmak.
Eple: Aroma, Rubinstep, Gravenstein og Bramley Seedling.
Volum: 0,75 L
Alkohol: 8 %
Syre: 8,15 g/l
Sukker: 12,71 g/l

Valagubben
Smakar best til fjells, fjords og til bords. Eller til tapas.
Eple: Summerred, Gravenstein og Rossett
Volum: 0,75 L
Alkohol: 7,7 %
Syre: 7,12 g/l
Sukker: 26,3 g/l
Bruk av alkohol kan gje ulike skadeverknader.